RespijtHuis HouseMartin zoekt Pionier-Verbinder/coördinator voor 24 uur per week

MET HET HART OP DE GOEDE PLEK

In september 2022 opent Stichting HouseMartin in Den Haag een logeerhuis voor zieken zonder dak boven het hoofd. In RespijtHuis HouseMartin zullen vijf gasten zonder verslavingsproblematiek op advies van de straatarts korte tijd verblijven om te herstellen van een ziekte of om te revalideren na een ziekenhuisopname. De specifieke zorg voor medische handelingen wordt ingekocht.

Wij werken vanuit de presentiebenadering en werven vrijwilligers met verschillende culturele en religieuze achtergronden.

Als pionier-verbinder/coördinator geef je leiding aan een team van twee parttime coördinatoren en zorg je – samen met de vrijwilligers – voor een veilige en rustige logeeromgeving voor de gasten.

Trekt dit je aan?

Tot september 2022 geef je samen met het bestuur verder vorm aan de voorziening en draag je mede zorg voor de inbedding in het Haagse.

Na de opening in september geef je – zo mogelijk met het bestuur – operationeel leiding aan zowel de twee andere coördinatoren als aan de vrijwilligers. Je coacht en begeleidt hen.

Wat neem jij mee als pionier-verbinder/coördinator?

  • Je onderschrijft de missie en visie van Stichting HouseMartin en hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je bent empathisch, sociaal vaardig en je kunt je gelijkwaardig opstellen.
  • Je hebt een voor de functie relevante opleiding, je kunt goed organiseren en bent stressbestendig
  • Je kunt goed werken in teamverband en je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van vrijwilligers.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Het spreken van een niet-westerse taal is een pré.

Wij bieden:

  • een organisatie in beweging met veel maatschappelijke uitdagingen
  • een goede begeleiding
  • een maandsalaris conform de VTT-CAO, schaal 40-50 (afhankelijk van opleiding en ervaring ) tussen de €2.269,00 en €3.943,00 bruto per maand op fulltime basis, en een ORT-regeling.

Laat deze oproep je niet onverschillig?

Meer informatie vind je op de website https://respijthuishousemartin.com. Je kunt ook telefonisch of via de mail contact opnemen met de voorzitter van het bestuur Marie-Anne van Erp, T 06 51 75 65 65. Je sollicitatiebrief met cv stuur je naar marie.anne@respijthuishousemartin.com. Vermeld bij het onderwerp: Selectiecommissie Pionier-verbinder/Coördinator.

Wij zien uit naar je reactie